Kategóriák

1. Áruházunk egyik jellegzetessége, hogy a megrendelt terméket általában direkt a termelőtől juttatjuk el a vásárlóhoz. Ezért, abban az esetben, ha ön a rendelése során több termékcsoportból választ, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy közölhessük a megrendelt termékek kiszállításának lehetséges módozatait és ezek árát. A termékcsoport kódja a termék neve után látható, zárójelben. Akkor is ajánlatos kapcsolatba lépni velünk, ha csak egy termékcsoportból választott, de a termék nincs készleten, hogy annak elkészültéről informálhassuk önt. A rendelés pillanatnyi helyzetét a KOSÁR-gomb megnyomásával nézheti meg. Belépnie, illetve regisztrálnia csak a fizetés során szükséges. 

 

2. Amikor egy termékcsoportból összeállította rendelését, el kell döntenie, hogy milyen módon szeretne fizetni, banki átutalással vagy utánvéttel. Utánvéttel (románul ramburs) csak Románia területén lehet fizetni. Ebben az esetben ön a végösszeget a futárcég képviselőjének fizeti ki, helyben, készpénzzel. Ez a megoldás valamivel drágább, mint a banki átutalás, mert a futárcég pénzkezelési díját is tartalmazza. Banki átutalás esetén egyszerre több küldemény árát is befizetheti! Ebben az esetben a szállítást akkor kezdeményezzük, amikor a csomag(ok) ellenértéke beérkezett a számlánkra.

 

1000 lej értéknél nagyobb, egyedi jellegű megrendelés esetén az összeg felét előlegként kell hozzánk eljuttatni! Az illető egyedi termék rendelési ideje az előleg beérkezésének pillanatában kezdődik!

 

3. Amennyiben ön nem Románia területére kéri a kiszállítást, a térítést bankkártyával vagy banki átutalással eszközölheti, utánvéttel nem.

 

4. Amennyiben ön nem Románia és nem Magyarország területére kéri a kiszállítást, kérjük, még azelőtt vegye fel a kapcsolatot velünk elektronikus levélben (kulfoldre[kukac]erdely.ma) vagy telefonon (0040-747036312), mielőtt a vásárolt termékek árát nekünk kifizette, hogy közölhessük önnel a szállítás árát.

 

5. A megrendelés elküldésének pillanatában ön vállalja, hogy amennyiben a termék csomagolásán nem észlelhetők külsérelmi nyomok, azt a számlaérték kifizetése után a futártól feltétel nélkül átveszi. Ha ön olyan terméket vásárolt, amelynél fel van tüntetve a „méretcsere lehetséges", úgy a terméket 14 napon belül a saját költségén visszaküldheti, és a termék előállításához szükséges idő után egy ugyanolyant fogunk küldeni az új méretben. A második postázás költsége szintén a vásárlót terheli.


6. A termék kézhezvételétől számított 10 munkanapon belül ön levélben jelezheti áruházunknak, hogy a vásárlást visszamondja. Ezen határidőn belül ön a terméket, annak eredeti, sérülésmentes csomagolásában, a saját költségén visszaküldheti. A termék visszaérkezése után, amennyiben az semmilyen minőségi változást nem szenvedett, annak árát – a pénzutalás költségének visszatartása mellett – önnek visszajuttatjuk. A fenti határidő lejárta után a termék árát nem adjuk vissza!

 

Egyedi igények szerint, vagy méretre készített termékek csak abban az esetben küldhetők vissza, ha a kifogásolt tulajdonság bizonyíthatóan a Székely Termékek Webáruházának hibájából adódik!

 

A banki adataink:

I.I. Kovács Imre-Csaba (egyéni vállalkozás)

Bank: CEC BANK Miercurea Ciuc

Számlaszám (IBAN): RO92CECEHR0130RON0413248

Románián kívülről történő átutalás esetén szükséges:

A bank címe: Miercurea Ciuc, str. Balcescu, 2/A, Romania

Swift: CECE ROBU


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 lej
Összesen 0,00 lej

Kosár Fizetés

Hírlevél